Cookie beleid
Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
🚀 Bestel een DNA-paspoort Tijdelijke actie: van € 230 voor € 198!
Winkelmandje
 

COVID-19 en Trombose

COVID-19 en TromboseHet stollingssysteem bij het coronavirus

Afgelopen zondag zei Marieke Kuip, hematoloog van het Erasmus MC, op NPO radio 1 dat de Trombosestichting een groot onderzoek start naar de relatie tussen corona en trombose.

Gebleken is dat het stollingssysteem bij het coronavirus permanent actief is. Normaal is het stollingssysteem in ons lichaam namelijk niet actief. Dit is volgens haar een belangrijk gegeven om complicaties, als trombose te kunnen behandelen. Ook Rik Endeman wees in het programma “Dit is de Dag” al op de relatie tussen corona en trombose.

Veel coronapatiënten op de ic hebben te maken met tromboseklachten. Behandeling vindt onder meer plaats door het verstrekken van een dubbele dosis bloedverdunners.

Het DNA-paspoort

In het rapport bij het DNA-paspoort is standaard het tromboseprofiel opgenomen. Daarin wordt de activiteit van de genen F2, F5 en MTHFR getest. Op basis daarvan kan worden vastgesteld of er sprake is van een risico op veneuze trombose.

Bestel een DNA-paspoort

Voorkom bijwerkingen van medicijnen door middel van een DNA-analyse die de activiteit van leverenzymen bepaalt. Variaties in het DNA beïnvloeden de gevoeligheid voor medicijnen, en ongeveer een derde van alle medicijngebruikers heeft dergelijke variaties.

Tijdelijke actie: van € 230,- voor € 198,-!

Terug naar overzicht