Cookie beleid
Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
🚀 Bestel een DNA-paspoort Tijdelijke actie: van € 230 voor € 198!
Winkelmandje
 

Farmacogenetisch profiel vergroot vertrouwen in medicatie

Farmacogenetisch profiel vergroot vertrouwen in medicatieMedicatie op basis van het farmacogenetisch profiel vergroot vertrouwen in de werking van medicijnen bij de patiënt.

Meer vertrouwen door een farmacogenetische test

Communicatie tussen dokter en patiënt is belangrijk voor een goede behandeling. Het niveau van de communicatie tussen dokter en patiënt wordt vergroot door toevoeging van specifieke genetische informatie. Een onlangs verschenen Amerikaans studieonderzoek, verricht tussen 2012 en 2017, laat zien wat de effecten zijn van genetische informatie. En hoe deze wordt toegepast bij een medische behandeling. Door aanpassing van medicatie op basis van een farmacogenetische test begrepen patiënten veel beter het waarom en het effecten ervan. Ook de artsen kregen meer inzicht in de werking van medicijnen in relatie tot de genetische eigenschappen. Zij bevestigden hiermee het voordeel van de toepassing van farmacogenetica.

Zelf een farmacogenetisch profiel aanvragen

Wilt u ook een farmacogenetisch profiel ontvangen? Kies dan voor het DNA-paspoort. Hiermee controleren we in het laboratorium of de medicatie die u neemt goed werkt. Ook wordt er gekeken naar er (mogelijke) bijwerkingen zijn voor nu en in de toekomst.

Bestel een DNA-paspoort

Voorkom bijwerkingen van medicijnen door middel van een DNA-analyse die de activiteit van leverenzymen bepaalt. Variaties in het DNA beïnvloeden de gevoeligheid voor medicijnen, en ongeveer een derde van alle medicijngebruikers heeft dergelijke variaties.

Tijdelijke actie: van € 230,- voor € 198,-!

Terug naar overzicht