Winkelmandje

SNELTEST CYP2C19

17 oktober 2022 17 oktober 2022

Op het najaarscongres van de KNMP, de brancheorganisatie van apothekers, heeft NIFGO met introductie een sneltest voor CYP2C19 geïntroduceerd. Tijdens het congres werd nog eens benadrukt hoe belangrijk het is om bij gebruik van Clopidogrel (plavix / grepid) de activiteit van het gen CYP2C19 te kennen. Een nog al eens vaak voorkomende mutatie in het gen onder de West-Europese bevolking kan een serieus gezondheidsrisico opleveren. Met de sneltest CYP2C19 kan deze mutatie worden gevonden en de medicatie dus worden aangepast. Vraag hier (link) de sneltest aan.

Natuurlijk blijft ook ons DNA-paspoort HET MIDDEL voor een veilig medicijngebruik. Ook als u op dit moment (nog) geen medicijnen gebruikt is het belangrijk daarop goed voorbereid te zijn. Vraag hier (link) het NIFGO DNA-paspoort aan.

Bestel een DNA-paspoort

Voorkom eventuele bijwerkingen van medicijnen. Met een DNA-analyse wordt de activiteit van leverenzymen bepaald. Leverenzymen breken medicijnen af en bepalen of een medicijn goed werkt en welke bijwerkingen kunnen optreden.

LET OP: Tijdelijke actie in februari van € 245,- voor € 198,-

Terug naar overzicht